Losing Control 06 @ Cekaonica [krov bigza]
May 2011 24

Organizacija Cube vam s’ ponosom predstavlja sesti deo serijala Losing Control. Mnogima je poznato o cemu je rec kada je ovoj serijal u pitanju, a oni koji ne znaju o cemu se radi, najbolje da dodju i iz prve ruke osete vibraciju koju ovaj dogadjaj pruza. Od samog pocetka, ovaj serijal za cilj ima beg iz stereotipa “zurka”. Zelimo da pomerimo granice klasicnih provoda i ceo koncept unapredimo sa nesvakidasnjim lokacijama za muzicka desavanja, brojnim sadrzajima, druzenjem i zabavljanjem.

Sesti po redu Losing Controle bice odrzan na krovu zgrade Bigz, tacnije na sedmom spratu gde se nalazi Jazz Bar “CEKAONICA”. Ovaj novootvoreni prostor ima divnu terasu koja ima verovatno najlepsi pogled na ceo Beograd u ovom delu grada.Sa ovog krova pogled stize cak do Zemuna, celog Novog Beograda, Zarkova i sa druge strane Vracara, Starog Grada i Kalemegdana.

Dogadjaj startuje u 20h, a za muziku ce biti zaduzeni Damjan Eltech, Lea Dobricic, Mistake, Shekimon i Filip Health. Vidimo se na 50m iznad nivoa grada.

Ostavite komentar

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.